Lukáš Zykán

Facility manager

Lukáš Zykán je sokolovským rodákem. Vystudoval Střední průmyslovou školu v Lokti, obor technická zařízení budov, kterou úspěšně zakončil maturitní zkouškou v r. 2001.

Jako největší pracovní zkušenost je jedenáctileté působení u společnosti Skanska Facility Management CZ s.r.o., kde pracoval jako technik objektu/facility manager. Dále pak jako Healt&Safety facility supervisor u společnosti DHL Supply Chain v Chebu. V současné době působí jako OSVČ ve funkci Property manager pro společnost B2 Assets s.r.o. Má na starosti několik administrativních budov, kterým zajišťuje bezproblémový chod.

Lukáš se chce zasadit o větší transparentnost a kontrolu počínání Karlovarského kraje. Jako obyvatel Sokolova se zajímá o životní prostředí, související s těžbou hnědého uhlí a následnou revitalizací krajiny. Do voleb jde hlavně proto, aby byl přítomen politického dění, které se týká nás všech. Pokud se má něco měnit, je potřeba být u toho. Změny navrhovat, případně podporovat návrhy, o kterých je přesvědčen, že jsou správné a společnosti prospěšné.

Působí v několika hudebních tělesech jako zpěvák a baskytarista. Aktivně se zajímá o kulturní dění v regionu. Miluje zimní sporty, snowboarding, snowkiting. Je vášnivým rybářem a milujícím otcem svých dvou synů, Jiříka a Péti.

04_Lukas_Zykan

Pirátská strana

Lidé

Lucie Trčková